welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
secret!!!!!!! :D


korang penah dgr x komen mcm ni? 
             
 "kadang2 orang yg pakai tudung ni lagi teruk perangainya dr orang yg free hair"
 
pernah kann? i guest mesti ramai yg pernah dgr or beranggapan mcm ni kan?memang lha ada sesetengah yg pakai tudung tp perangai mcm tuuutttt *sila fikir sndri* tapi bertudung itu kan WAJIB? tuntutan dalam agama taww! so nak x nak korang tetap kena bertudung! menutup aurat itu wajib. perintah ALLAH x boleh ingkar.
So , please jangan menilai seseorang itu brdasarkan cara pemakaian dia, tapi nilai lah brdasarkan akhlaknya.Always remember that akhlak seseorang boleh diperbaiki tapi hukum Allah jangan dibuat main sesuka hati! sorry to say kalo post ni buat anda terasa. tapi sy hanya menjalankan amanah untuk menyebarkan sedikit ilmu yg sy ada. Marilah kita berubah ke arah kebaikan.Berubah sedikit demi sedikit pon ok, yg penting berubah ke arah yg lebih baik. Teguran ini untuk kita bersama. :)

comel je bila bertudung ^^


p/s : Girls without hijab are hot, and girls with hijab are beautiful, that’s why.. Hell is hot and paradise is beautiful. :)

foxyform.com