welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
add math test? ohhmyyy.. T______T


test? periksa? ADD MATH plak tuu!! ohmyyy!! kenapa cikgu tiba2 nak buat test plak isnin ni? why cikgu why? tell me whyyyyyyyyyyyy (T________T) cuakk gilaaa weyy! add math? ohmyyy not my favourite subjek derr..
i'm so stress !!
alamakkk nanti kantoi la kat cikgu yg aku just buat2 faham je msa dia ngajar.. ckgu tnya suma faham ke? aku yg paling kuat ngangguknyaaa! hehe.. ckgu tnya solan , kmi suma buat2 khusyukk tgh jawab solan tu.. haiyaaa.. ni laa padah nya kan kalau buat2 faham?  ish ish ish *smbil geleng2 kepala* oke la oke.. aku telah menyedari kesilapan itu... heeee~ so slama 2 hari ni jgn tnya pasaipa blog ni x berupdate update. hal ini kerana...... tuan blog tengah struggle dengan ADD MATH YANG AMAT DISAYANGI.. btw korang do follow me and leave ur tapak kaki at the shoutbox yaww! Insyaallah akan dijejak kembali oleh sayaa~ ;)






p/s : gagal sekali x bermakna kita gagal selamanya right? kita just kna usaha lebih untuk mencapai kejayaan yg bakal menanti kita pd msa hadapan. pray for me ok peeps? thanks :)

foxyform.com