welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
ALHAMDULILAH,THANKS YA ALLAH! :)
assalamualaikum and hi people! :)

result! result PMR aku seperti di bwh : :)


8 A 1 B ..B=KH .. XD
ALHAMDULILAH! aku syukur sangat2 dgn result yg aku dpt...aku seronok sngt dpt lihat mama aku..nenek aku..pah aku n abg aku gembira dgn result yg aku dpt...thanks mama n all sbb slalu kasi sokongan! especially to my abang! :D  hehe.. syg hmpa suma sngt2! thanks jgk kepada suma ckgu2 yg kasi tunjuk ajar,kwn2 yg always support aku especially sarah,ana,izzati,anis dan bnyk lagi...dan kakak2 senior yg x jemu2 ajar aku MATH! hehe.. thanks kak atien..kak anis..kak hazie dan suma la.. :) jasamu akan tetap ku kenang! perghh ayt aku ! hehehe :P  abg aku congrate aku kat wall FB dia..cewahhh...bangga kau thu! hehehe..ayt dia berbunyi (drum rolls) :
''.....aLhAmDuLiLLaH...cONgRaTuLaTioN tO mY LiL sIs 4 gEtTiNg a GuD rEsULt iN pMr...kALo x..BLeH p KiSaS..nYwaY..u'Ve dOne wELL...nJoY uR rSuLt...weLL dOnE sIs!! :) "

thanks kepada semua yg congrates aku jgk! terima kasih sngt! <3  btw aku nk ucap TAHNIAH jugak kepada sesiapa yg BERJAYA! teruskan usaha untk dpt yg terbaekk pulak untk SPM..jgn kita terleka dgn result PMR ni.. dan bg sesiapa yg kurang cemerlang..usaha lagi! jgn putus asa! done well in SPM pulak! CAIYOK!!! :)  berikut adlh kata2  Dato' Dr.Haji Fadzilah Kamsah untk pelajar2 PMR this year.. bca2..aku sokong sngt kata2 beliau :)
As salamu'alaikum shbt FB yg d kasihi. Moga hari ini menjajnjikan yg terbaik. Tahniah kpd semua yg lulus PMR dgn cemerlang. Kena bersyukur n perbaiki diri. Jgn berpuashati, bangga n lupa diri. Takut2 kecewa tunggu di depan. Yg kurang cemerlang: syukur yg Allah beri ingatan awal agar u segera insaf; betulkan semua kesilapan diri-- kurang solat n doa, ingkar pesan ibubapa, benci guru2, benci kwn n enggan bantu kwn, hati yg KOTOR menyebabkan sukar utk faham n ingat; malas n lemah smgt, study last minute, salah teknik belajar, tak ada study group, dsbnya. Moga insaf n berubah secara bersepadu n move forward. Wassalam.
p/s: sarah! kita dh buat yg terbaekk! tahniah kat hg for getting 9a! syg hang! <3 :)
5 more days ~
assalamualaikum and hi people,,,

5 more days!!! oh no!!! :(

PMR RESULT!!!!!! PLEASE BE NICE TO ME!! PLEASE!! :')
i hope my result like this :')
perbualan antara aku dan mama~
seminggu yg lepas:
aku: mama,result keluar 22 ni..
mama:oo..ok nant mama amik cuti..
aku: emm .. mama x yh ikot asya msa nk amik result tu lahh..=.=
mama: awat pulak? mama mesti ikot asya.. mama nk taw result asya cm na..
aku:ok laaa .. dh mama nk ikot .. ikot la.. (mke muncung dh) tapi annnn... mama duduk kat luar skolah je la eh?..msa asya amik result tu mama x yh ikot..(idea gelong kan) kalo asya x kuaq dr skolah tu mkna nya result asya x bpe ok la..so mama blek la dulu,,biar laa asya membawa diri dulu(ayt psrh x ingt)
mama: ada pulak mcm tu?? bukan dulu asya kata kat mama suma dh tersurat ke? (perli nmpk mama aku ni)
aku: ye la2 apa2 ja laa..sob sob... (terus berlalu ke bilik smbil buat mke ksian) hehe..

perbualan antara aku dan mama~
dua tiga hari ni..
mama: adik, x takut ke ag bpe ari nk kuaq result ni?
aku: maaaaaaa....x mo la kata mcm tu...
mama: ooo...asya x risau nohh..hepi je men fb sume..
aku: mamaaaaaa....(aku speechless sbb aku mmg ketaq so ak men la fb sume hehe,..)
conclusion nyaa...stiap kali kalo mama aku nmpk mka aku mesti punya solan yg sma dia akn tnya... asya x takut ka ? x pon .. asya ingt asya bley dpt bpa A ? perghh aku mmg hafal dh solan2 mama ku yg tersyg...
mama do u know! your lovely daughter ni mmg dh KETAQQQQQQQ sngt nk amik result tuu..T.T
hmm...aku just harap apa2 pon result yang aku terima.. aku nk mama, abg n kwn2 aku sntiasa support aku..i need their support! love you all.. :)


nota kaki: aku ada lagi 2 novel yg x bca sbb x dak mood! ketaq pasai result,,sob sob = ='
btw kepada suma badge 96's good luck for result! jom doa sket..
>>> YA ALLAH.. ENGKAU BERIKANLAH KEJAYAAN KEPADA KAMI SEMUA..KAMI INGIN IBU BAPA KAMI BANGGA DENGAN KEJAYAAN KAMI..ENGKAU MAKBULKANLAH DOA KAMI YA ALLAH.. AMIN ^_____^
thanks bloger sha! :)
assalamualaikum and hello people! :)


pos kali ni ditujukan khas untuk bloger sha .. :) tu link blog dia..klik2>>blog sha
ok! thanks bnyk2 kepada bloger sha yg bg aku ambik slh satu header yg dia buat..
ni lah header dia yg aku ambil(dgn muka x malunye) hehe.. :
ni yg asal :)

yg bwah ni pulak header yg telah aku edit sket2! hehe.. jgn marah ye bloger sha! ~peace~
setelah diedit :)
ok thats all.. thanks again to bloger sha! :)

p/s:doakan aku dapat result PMR yg gempak eh~ :)
android android android!
assalamualaikum to muslim.. and hello people! :)


nampak x tjuk ats tu?? berkaitan dgn android.. aku x bpe reti psal android2 ni.. siyez wa ckp sma lu bukan x bpe reti mmg x reti langsung! sdey kan?? sob sob.. (lap air mata dulu) :(  skank ni trend org pakai fon yg ade android kann?? aku pon galak la soh mama aku p beli kat aku fon yg ade android jugak..last2 aku dpt jgk fon yg ade android  iaitu fon xperia x8(murah je x mcm fon korang) ...n now i'm regret..u know why? sbb aku x thu apa2 pon psal android ni...LANGSUNG X THU APA2 OK? spe2 yg pkai fon xperia x8 or yang mne fon ade android kan..aku nk tnye.. ape yg boleh buat dgn fon xperia x8 aku tu?? ajarlahhhh! =.= logo android ni comel kan? hijau smcm je..comel je aku tgk...hikhik.. so conclusion nye...aku mesti belajar kat someone psal android2 ni..ade je kwn yg pro psal android tp aku malu la nk tnye lbey2 .. so sekian sbb membaca ketidak puasan hati  aku yang aku ni  x reti psal android.. thanks :)
p/s: sori bhsa aku ari ni mcm budak2 x pegi skolah..maklum la dh lme cuti..hehe :)
xperia x8

comel kan?? :)
=='
assalamualaikum and hi! :)


serius aku dh ketaq pikiaq pasai RESULT PMR....bila yg btoi2 nk kuaq ni!!!tension aku..sat 16 dis..sat 23,,sat 24,, sat 25...aishhh...kementerian pon bila nk umum tarikh rasmi ni??taw dakk aku dh ketaqqqq!!! amattttttttt ketaqqqqqqqq!!!aku hope aku dpt 5a ke ats.. plizz YA ALLAH.. kasi aku dpt 5a ke ats..kalo aku dapat 4a ke bwh aku  kne buang skola!!*gile pnye peraturan kan*aku x nk target tinggi2...kang x dpt berkecai plus remuk hati kot!! padah nant..sume mata pljran yg aku amik,,
1>bm
2>bi
3>ba
4>geo
5>sj
6>sc
7> math
8>perdagangan
9>pi
abang aku pon mesti excited jgk nk taw result aku sbb apaaaaaa sbb dia dapat 8A 1B!!kalo ak x potong or bg sma taraf nan dia..kompem ak kna kutuk!!! malu doe!! x mauu mcm tu! sob sob...aku pon harap aku dapat result mcm hang abang..aku nk bg mama bangga! mama always proud with u now n before..sbb apa?sbb hang dpt 8A 1B n now hang slalu dpt 4 FLAT ! siyez aku jeles! mcm mna hang boleh pandai pada aku ni?? hahaha,,,, btw aku bangga dpt abang mcm hang! thanks jgk sbb slalu kasi support kat aku this year! syg hang sangat2!! :)
suka perasan hensem mamat ni a.k.a my brother :P

p/s:hampa tolong doakan kejayaan aku ye! ^^,
hadiahh hadiahh hadiahh =)
assalamualaikum and hi :)

ari ni ari jadi aku.. aku dapat hadiahhh!! woot woot! bes gle ! hehehe.. ni sume hadiah yang kwn2 aku bg~ thanks yaww ! syg korang plus plus =) btw aku mntak maap kat IZNI FATIN sbb gmbaq rantai yg dia bg aku x letak,, sori ehh.. and thanks to IZNI for the LOVELY NECKLESS ! :)

thanks to ATIQAH HASSAN for the CUTE MONKEY! :)

thanks to NADIAH JOHARI for the TABUNG PINK YG CUTE :)



thanks to MAISARAH SAMSURI for the INTERESTING SHAWL:)


 
thanks to AMEER FAEZ for the G-SHOCK WATCH :)

thanks to FAIRUZ SOBRI for the PINKY WATCH:)
thanks for the surat cinta ..haha.. nmpk x ATIQAH tulis MAK CIK??-.-
thanks to all  MY BESTIES :)
p/s: aku sayang korang sngat2.. =D
tomorrow is my birthday! :)
assalamualaikum to muslim..and hi to non-muslim

tgk tjuk tu! hehehe... esok 5 DEC my birthday...so esok ckup lha umur aku 15 years old...*dh mkin tua ak ni*n tomorrow jgk nk kuaq dgn kwn2 nk buat jamuan kelas plus jamuan bufday aku skali...wahh bangga gla kott kwn2 nk smbut ...haha....and thanks to mama sbb bg permission kat aku nk kuaq dgn kwn2(first time kot) ..love you mama..my wish for my birthday kali ni ........ (secret) kalo bg thu org kata x kan dpt.. hehehe...before that aku nk wish selamat hari jadi jgk kpd sesiapa yg lahir dr bulan 1-12,,,(wish pakej ni)..selamat hari jadi..MAY ALLAH BLESS U! SMILE ALWAYS ! PEACE ~ =)

foxyform.com