welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
just addicted :)
assalamualaikum to muslim..
and hi to non-muslim..
dengan muka x malunya aku habaq kat hmpa..
aku nak novel bru....plizzz beli kat aku novel2 ni..


first.. RM 18 je..XD

RM 19 sahaja

NI LAGI murah tawwww RM 35..XD
OH YEAH I AM ADDICTED TO NOVEL..
aku sudah suruh bbrapa org kwn aku beli novel2 ni(aku mmg x malu*-*)
so tnggu aje la dpa nk beli ke x... (muka mengharap)
aku just ada 10 novel je..so hmpa nk TOLONG tmbh koleksi novel ak..anda amatlah dialu-alukan!=)
BLOGGERS, help me please! :D
assalamualaikum to all muslim..
and hello to all non-muslim...
nmpk x tajuk ats tuu??
so bloggers,,aku nk mntak tolong sma korang suma..
hope korang tolong taw,,
aku dah edit bnyk dlm blog ni..n inilah hasilnya..
tp ,,, aku x reti la nk letak tnda komen kat bwh entri..
so korang boleh kasi tutorial x?(link tutorial pon x pa)
(hope korang phm apa yg aku nk smpaikan ni)
ok ak kasi contoh....lps dh hbes entri suma.. pastu bwh tu ada tulis ur reaction..
cm ne ekk nk wat mcm tu??aku mntak tlg korang ajar jap.. :D
THANKS BLOGGERS!
i miss you friends :)
assalamualaikum for muslim..
n hye to non-muslim..

ok ,, this post about i miss all my friends so much...
yeah .. the school holiday just begin ..
i have nothing to do at home..
i just eating...sleeping...on9..messaging(i am sick wih this situation)
n now i start to miss all my friends..
dear friends,,
ak miss hmpa la..ak miss gelak tawa hmpa like pontianak...ak miss prangai gila2 hmpa..
ak miss nk sakat2 hmpa..ak miss kita mengeluh'' ishh boring la kat skola lps pmr ni..tataw nk wat apa :) ''
ak miss nk mengada ngada dgn hmpa..ak miss hmpa pjok ak,,senang cita la..ak miss all about hmpa taw..
well hello maisarah,nur firzanah,siti hawa,sofiah sajap,atiqah hassan,izni fatin,fairuz sobri,fatin amirah,alia najihah,izzati,afiqah,nadiah,anis natasha,farhana .. and all thats know me..(x termasuk my haters)
i just want to say,, aku miss hampa la .. :)

renovation!:D
assalamualaikum..(jawab2)

today..ak renovate blog ni..(sori ayt x bley belah)
lagu ak tukaa...layout ak tuka...gamba ats tu un ak tuka..(cepat tgk)
x thu la korang pasan ke x an??hihi...
dh lme ak x tulis ap2 dlm blog ni..(WAT TROK PLAK)
kalo ak update un ak just tiru dan tampal sje!hehehehe,,,,
ari ni ttbe rjen smcm je nk tulis so ak tulis(haduyy knp ayt ak mcm ni??)
aku sja wat renovation kat blog ni sbb ak tgk sume kwn2 ak dh renovate dpa pnya blog(i jeles thu)
blog dpa sume cantik2..(i nk jgk)
so ak un renovate jgk blog ak n this is the result..
korang rse ok x blog ak yg telah direnovate niii???(jawab jujur taw)
plizz komen..i really want to know u all pnya pndapat..tanx for ur pndapat k?(sori english ak mmg mcm ni)
btw woot woot!! ak dapat xperia x8...(kau ada?)hehehe,,,,
tanx mama,..love u..
dah la ak x nk mepek pnjg2 kt sni bkn korang nk bce un ... (sdey tba2)
haha...
k la need to go now...
take care u all..
<3 yaa,,
ni laaa rupA fon ak tuu...(wat cm ak sorang je ad):D




foxyform.com