welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
Segmen : Tingkatkan Follower Twitter :)
ce tekan sini cepat! :D
hi semua. ari ni sy join segmen ni *tgk ats*
kalo korang nk join korang tekan la ehh link bwh gmba tu. :)
btw 
korang mehh la follow twitter sy ;)
 
 
@syasyasquare


sedih gila. :'(


sy bru stalk profile awak. sy tgk gmba2 awak. then ada satu gmba ni awk tag sorang girl ni.
sy dah syak macam2 wk...
then buka gmba len lagi.. ttbe ad lagi satu gmba ni..
awk tag dia jugak..
satu gmba yg 2010 pnyaa..
satu gmba 2011 pnyaa...
awk, siapa dia bg awk? kasi thu sy please. :(
sy x thu kenapa sy perlu rse macam ni.
sy rse sedih sngt. sy rse hati sy broken gila. 
sy thu sy x boleh rse mcm ni..
sbb sy ngan awk just kawan kan?
tp entah la wk...  :'(


p/s: sy bru lepas nangis. nangis boleh buat kita rse lebih tenang. :)
ce follow ce follow! :)



ce follow :)
then 
ce tekan ni pulak :D
then 
follow je la. thanks :p

p/s: sy tengah cari follower yg bertuah ni. hehehe :)
tahniah! awak awesome! :)
 
penat penat T____T

tadi sekolah sy ada sukan tahunan kali yg ke 21 kot. kot lahh. kehkehkeh~
penat ohhh penat... >.<
so sorry ehh kalo sy x bw today.
i'm so tired u know? 
pretty pretty please dont angry with me.
nanti ari jumaat sy bw ke blog korang eh :)
korang just tinggal jejak kaki korang yg cun tu kat shoutbox tu je taw!
nanti sy jejak balik guna kaki sy yg cun plus2 ni. aisehhh~
 hahaha. k sy merapu. --'
arghh x larat nk p skolah esok. 
mama, boleh ponteng x? ehehehehe :D
kalo p skolah esok kje bio sy x siap lagi. hmm :(
so skank la sy kne siapkan kje bio tersyg tu. haiyaaa.
k la uolls~ selamat tinggal.
take care :)
*nahh tgk gmba sukan td* :P

kfine sy tgh buat comel. haha XD


me with this makcik gelong = meeya.

me with nadiah. *lari laju oo makcik ni* :)

tgk mata syaza tgh tahan panas. lol~

kfine ni lawak gila. haha :D

p/s: asyik penat penat je sy ni. padahal x masuk acara apa2 pon. hahaha :D ehh tp sy sorak taw.
habis dah suara sy yg merdu ni. wakakaka. :P
awak , sy suka awak


hmm hmm hmm.. mcm mne ni? mcm mne? awk, sy suka awk. sy syg awk sngt. 
tp x kan sy nak kasi thu awk dulu kot? malu la sy -.-'
sy x sure awk perasan atau x sy suka kat awk..
atau awk buat2 x perasan kan? hmm :(
its ok la wk.. sy cbe buang perasaan suka kt awk ni k?
 lg pon perjalanan kita masih jauh kan wk?
sy thu sy x patut ad perasaan ni kat awk..
tp wk sy hanya insan biasa . 
sy x boleh tolak perasaan ni tp
sy akan cuba buang perasaan ni .
i'm trying .
so wk, sy serah pd Allah je.
lg pon kalo ad jodoh x kan ke mne kan? :D

p/s: ustazah sy kata perasaan cinta,syg and sume ni x boleh dihalang. tp kita boleh cuba mengawalnye. :)




twitter!!!! :D


twitter? sape ada twitter? do follow me awokk!:)
bru tahun ni i start gune twitter.
so far so good la. aisehhh~ 
skank kalo buka internet je mesti 
first tab: twitter
second tab: facebook
third tab:bloggie
and so on~
eheee spe mcm i? angkat perut! :P*kenyit mata*
so this is my twitter :)

do follow me :) 

p/s: ehh kenapa gedik semaca je post sy kali ni? gune i i pulokk~ err lantaklah >,<

followers!!!!!! i love you! :)


ehem2.. tgk tajuk! followers blog sy yg x brape comel  ni dah 451!

 
ALHAMDULILAH! thanks ye kawan2 semua yg sudi follow blog sy ni! :)
so spe ad burung biru? eheee twitter? spe ada? ahha! kalo ada good2!
mehhh follow sy kat twitter pulak! pretty pretty please? hehe..thanks :D
@syasyasquare

selamat hari jadi awak! :)


hello peeps! its amir birthday! actually on 22 june. but its ok . i want make this entry to him. eheee~ :D
wish for you encik amir*kalo awk bce la blog sy ni* : hepi birthday. May allah bless you. good luck in SPM :)
i post to him a present.
hope he can accept my hadiah yg x seberapa ni >,<


p/s: first time ohh hantar hadiah gune pos laju. so sy dah ada pengalaman gune pos laju. so anda bila pula? kehkehkeh :D

foxyform.com