welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
Finally, I'm free but.......



oke peeps.. aku dah kluar asrama..yeah..finally,i'm free baby but aku rindu kawan2 aku kat asrama.. ohmyy..aku rindu nak prep dgn depa..rindu nak makan ramai2 ngan depa..rindu nak buat gila2 msa mandi...rindu nak kne marah ngan warden ramai2..konklusinya.. i miss everything about them.. aku rindu hmpa sngt2 tapi aku benci nanak tgk muka F5 and F6 yg suka buat bagus tu~!! hmpa taw kan? aku kluaq asrama pon sebab dpa.. tgklah thun depan mcm mna..aku rsa nk masuk asrama balik..next year kalau cikgu bg aku dok asrama balik, here i come babes! aku konfem nak masuk! sbb kakak2 yg annoying tu dh x de kat asrama tu.. wahh happy nye! btw to F5 or F6 yg bca post aku kali ni.. AKU BENCI PERANGAI HAMPA KAT ASRAMA TU! DAN AKU X KESAH KALAU HMPA NAK BENCI AKU JUGAK.PLEASE GET YOUR OWN LIFE! JANGAN GANGGU HIDUP AKU DAN KAWAN2 AKU LAGI! grrrr~
to my friends: i miss you all beb.. :')




foxyform.com