welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
its holiday peeps! yeeyyyyyy! :)


 see the title beb! holidayy! cuti cuti cuti!!! :D
oke2 terlebih excited pulak aku ni. HEHE ..
sebab2 aku suka cuti sekolah:
1- x yah bangun pepagi buta.. :P
2-x yah tnggu bas! walaweyhh syokk2! :)
3-x yh blaja bio,fizik,chemist add math 2 weeks! its freedom derr~
4-x de perhimpunan..
5- aku boleh online..
6- and others (x thu dah nak letak sebab ap lg --' )
btw kalo dh cuti skolah ni kan percayalah korang nanti nmpk kat fb or twitter ayt mcm ni..
~aishh boring laa...bila skolah nk buka ni? ~
~aku rindu kawan2 aku..cepatlahh buka skolahh~
HAAA! ade x ade x korang nmpk? kalo x de ayt mcm tu pon ayt yg lebih kurang mcm tu pon mesti ada kennn? kalo x de xpe2 tnggu la lg 2,3 hari~ :p
ni yg wa nk marah ni derr. dah cuti sekolah kau nak sekolah..bila sekolah kau nk cuti pulak.. aishhh SILA BERSYUKUR BOLEH X? *marah ni marah*
eheee~ sorry ter emo pulak. maklumlah wa suka cuti sekolah derr. i love cuti sekolah like org gilakkk..hehe :p
 lastly: ENJOY YOUR HOLIDAYS BEB~ :)

p/s: td aku buka fb aku nmpk F3 skolah aku nak deaktif akaun tp mcm berat hati(dia tulis kat status). dear junior.. deaktif je akaun fb and twitter hmpa tu. INSYAALLAH mmbawa kebaikan kpd hmpa.Kmi dh ade pengalaman.. acehhhh aytt aku~ :p
 

boleh ke??? :/


today siti hawa telah mencabar saya untuk tutup akaun facebook dan akaun twitter KESAYANGAN saya. perghhh satu dugaan kot!! HAIHHH la awa sygg. sja betoi kan? siap kata AMANAH lagi tu? grrrr~ >.<
awa cabar saya ni bukan sebab apa. sebab mr.annoying saya x dak pon twitter ngan fb ni smua. so awa cabar saya kalo saya boleh tahan x buka twitter and fb sama mcm mr,annoying saya. saya pon dgn BERAT HATINYA terima cabaran ni. tp selamat awa baik, kasi tempoh x bukak akaun fb n twitter smpai ari JUMAAT ni sahaja. pukoi 11 MALAM. fuhhh hope dapat bersabar. :D *saja suka buat teruk aku ni* hehe

uwaaa sdeynyaa! :'(
ni lagi lagi dan lagi sdey. :(


 p/s: esok aku periksa chemistry. dan hari jumaat aku periksa syariah paper 1. wish me luck taww. btw cepatlah ari jumaat >.<"

#Wordless Saturday :)
p/s : thanks . you brought colour into my life :)

wish me luck for exam :)

isnin,selasa,rabu,khamis,jumaat then isnin,selasa,rabu,khamis . ohhmyyy~ 
itu adalah hari peperiksaan pertengahan tahun yang bakal saya hadapi.
2 minggu beb 2 minggu! memang terbaekk lhaa kann?
aiyaaaaaaaaaa~ exam is coming but my preparation is 2% sygg~
i'm busy with facebooking,twittering n blogging only.
so bad right? yes i know. i'm a lazy girl. :(
suka study last minute .. so korang jangan jadi macam saya taww ..
lagi 2 hari nak exam ni baru terhegeh hegeh nak study,..hehehe
ok lah babes. i need to go now. i need to continue my study. :)

kalo boleh nak je kata kat add math ngan math mcm ni ._."

dear twitter,facebook and blog please ?? :D
good luck to me~ yeyeye! :)

yeah! aku x kan pernah putus asa! :)

there is always hope to success in exam
 
p/s: YA ALLAH, BAGILAH SYASYA IZZATI BOLEH JAWAB EXAM DENGAN JAYANYA. AMIN
hehehe.. thanks peeps for your doa! :)
#Wordless Wednesday :)

 

p/s : perhimpunan bersih 3.0 tu sbnrnye apa?apa tujuan nye? aku still x fhm smpai skank.. T___T
secret!!!!!!! :D


korang penah dgr x komen mcm ni? 
             
 "kadang2 orang yg pakai tudung ni lagi teruk perangainya dr orang yg free hair"
 
pernah kann? i guest mesti ramai yg pernah dgr or beranggapan mcm ni kan?memang lha ada sesetengah yg pakai tudung tp perangai mcm tuuutttt *sila fikir sndri* tapi bertudung itu kan WAJIB? tuntutan dalam agama taww! so nak x nak korang tetap kena bertudung! menutup aurat itu wajib. perintah ALLAH x boleh ingkar.
So , please jangan menilai seseorang itu brdasarkan cara pemakaian dia, tapi nilai lah brdasarkan akhlaknya.Always remember that akhlak seseorang boleh diperbaiki tapi hukum Allah jangan dibuat main sesuka hati! sorry to say kalo post ni buat anda terasa. tapi sy hanya menjalankan amanah untuk menyebarkan sedikit ilmu yg sy ada. Marilah kita berubah ke arah kebaikan.Berubah sedikit demi sedikit pon ok, yg penting berubah ke arah yg lebih baik. Teguran ini untuk kita bersama. :)

comel je bila bertudung ^^


p/s : Girls without hijab are hot, and girls with hijab are beautiful, that’s why.. Hell is hot and paradise is beautiful. :)

foxyform.com