welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
CONTEST MY BELOG SUPER OHSEM BY MISH KPOP



hola2 peeps! first time aku nk join contest ni...wahh excited gila! >.< aku join contest my belog super ohsem by mish kpop .. kalo korang nk join.. korang boleh lah terjah blog mish kpop .. walaupon aku thu blog aku ni x lah secomel blog2 korang kan..aku tetap nk join.. hehe :D  insyaallah kalo ad rezeki boleh  menang.. hewhew :3 *doakan aku taw*
aku nak tag >>>  kakak narumi :)
                         
ok i'm done! tata readers :)
new style! :)


hola peeps! see my blog! style dia dh lain.. penat gila doe nk edit +.+" 
ni pon x hbes lagi edit.. apa2 pon thanks kpd suma yg membantu aku ari ni.. 
jasa korang akn ku kenang,... hekhekhek.. btw ni pon x hbes edit lagi.. smbung nnt la plak..
korang do follow me ok? nnt aku follow korang blek.. ok tata readers :)
nak nanges!




OH NO!! aku x thu nak edit blog ni mcm mna! =="
sigh!

hello peeps! :)
i need to finish my homework!
bnyk gila homework aku.. #sigh
btw thanks ckgu sbb kasi homework bnyk2..syg ckgu sngt2 :)
all of this .. +.+"
dh la BI yg 20 essay tu aku bru buat 5.. haiyaa,,, = ="
nnt ak yg kna kutip .. almaklumlah.. aku kan KETUA TINGKATAN yg comel :)
hehe..* pasan jap*
20 essay tu aku x thu nk tiru kat mna sbb buku rujukan x dak.. *sdey kan*
so aku gne khidmat mr.google je lahh.. :)
tapi.. mata aku boleh juling sbb nk salin 20 essay yg pnjg2 mcm ni~ *tgk bwh*
juling x??! >.<
ok lah need to go now.. tata readers :)


notakaki: kpd plajar2 suma.. meyh la kita siapkan homework! udah2 le tu online.. hehe :P
thanks abang! :)
assalamualaikum and hello peeps! :)
see the title! so thanks abg sbb kasi hadiah
sbb kputusan PMR aku,,
tp kannn knp bg aku beg yg mcm beg tgn?= ="
x ckup girly lagi ke aku? HAHA :D
ap2 pon thanks again..syg hang! :)
dia yg pose dulu dgn hadiah tu..= ="
sorry gmba ni mnyibuk..HEHE
nota kaki: muka aku dgn dia x sme kan? ITs ok..yg pasti dia abg aku.. HAHA :)
let us shout it all :)
okay its all about my friends :)

yg pkai bju hitam tu MAISARAH.. n yeah she is my besties.. i love you serr :)

najwa..izni..fairuz..and farhana .. syg hmpa :)

yg pkai jam putih tu raihan..and yes aku suka bila dia buat perangai gila2 dia.. hihi :D
ok and ini sofy..aku suka buat dia jeles psl anis.. huahuahua,,sorry sofy :)
ok ni anis.. yeah dia tolong ajar aku math dan add math.. thanks :)
ni hawa..dia bnyk jugak thu psal aku =)
yg bju kuning tu mimi...aku slalu cte mslh kat dia..kdg2 aku nanges kt dia..thanks mimi :)
atien!! dia suka tngkp gmba gegeh..huahuahua..same like me! :)
okey yg ad love kt kpala tu nurin..cte ngan dia bes..hehe tp skank kmi terpisah lahh..susah dh nk cta..sblh dia zati..syg zati

P/S: yg mna x dak gmbaq tu pon.. aku syg hmpa..sng cita aku syg suma kwn2 aku,, :)
freebies comel2! ^__^
assalamualaikum and hi people :)
di bwh ni ad bbrpa freebies yg aku rsa agk comel.. hhehe
so kalo korang nk amik.. amik je..tp kasi thu kat komen dlu ye :)









these broken hands of mine ..
Take a breath
I close my eyes
I am lost, but try to find
What it is in this life
That gives me strength enough to fight
For something more

Well God knows my feet, they aching
And I've got a mountains to climb
One way at a time
I will try
To let these broken hands of mine
Give me strength, be my light
One way at a time, the peace will grow
And fill our empty souls
Give me strength, be my light
With these broken hands of mine
These broken hands of mine
Yeah yeah
These broken hands of mine

They sky is grey
The could's your world
Clear the air child, break the mold
Find a place in your heart
To build a shelter from this
Cold hell winding road

Well God knows your barely standing
You've got to carry this heavy load
One way at a time, I'll try
To let these broken hands of mine
Give me strength, be my light
One way at a time
The peace will grow
And fill our empty souls
Give me strength, be my light
With these broken hands of mine
These broken hands of mine
Yeah yeah yeah yeah yeah
These broken hands of mine, of mine, of mine
These broken hands of mine
Give me strength, be my light
With these broken hands of mine
p/s: nothing is impossible :)
 
assalamualaikum and hello people! :)


selamat tahun baru korang semua :)
welcome 2012! and i'm officially sweet sixteen..hoyeahh! ^^

dan.. selamat back to school !! hahaha :D

OHH NOOO!!! = ="

BACK TO SCHOOL= BACK TO HOSTEL TOO! ohh noo! x sedia kot nk masuk asrama dan skolah lagi! maklumlah,, otak aku dh lma sngt bercuti..hehehe :D eh2 aku dah 16 lah!! hoyeahh2!! :) aku dh dpt teddy bear from my mama sbgai present for my pmr result .. yeah yeah! and aku nk mntak beats dr my brother tp jwpn dia hampeh!!
grrrr~
nota kaki : tata 2011 .. and welcome 2012 :)






p/s: ad x spe2 nk belanja aku BEATS tu?? HEHE :)

foxyform.com