welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
ALHAMDULILAH,THANKS YA ALLAH! :)
assalamualaikum and hi people! :)

result! result PMR aku seperti di bwh : :)


8 A 1 B ..B=KH .. XD
ALHAMDULILAH! aku syukur sangat2 dgn result yg aku dpt...aku seronok sngt dpt lihat mama aku..nenek aku..pah aku n abg aku gembira dgn result yg aku dpt...thanks mama n all sbb slalu kasi sokongan! especially to my abang! :D  hehe.. syg hmpa suma sngt2! thanks jgk kepada suma ckgu2 yg kasi tunjuk ajar,kwn2 yg always support aku especially sarah,ana,izzati,anis dan bnyk lagi...dan kakak2 senior yg x jemu2 ajar aku MATH! hehe.. thanks kak atien..kak anis..kak hazie dan suma la.. :) jasamu akan tetap ku kenang! perghh ayt aku ! hehehe :P  abg aku congrate aku kat wall FB dia..cewahhh...bangga kau thu! hehehe..ayt dia berbunyi (drum rolls) :
''.....aLhAmDuLiLLaH...cONgRaTuLaTioN tO mY LiL sIs 4 gEtTiNg a GuD rEsULt iN pMr...kALo x..BLeH p KiSaS..nYwaY..u'Ve dOne wELL...nJoY uR rSuLt...weLL dOnE sIs!! :) "

thanks kepada semua yg congrates aku jgk! terima kasih sngt! <3  btw aku nk ucap TAHNIAH jugak kepada sesiapa yg BERJAYA! teruskan usaha untk dpt yg terbaekk pulak untk SPM..jgn kita terleka dgn result PMR ni.. dan bg sesiapa yg kurang cemerlang..usaha lagi! jgn putus asa! done well in SPM pulak! CAIYOK!!! :)  berikut adlh kata2  Dato' Dr.Haji Fadzilah Kamsah untk pelajar2 PMR this year.. bca2..aku sokong sngt kata2 beliau :)
As salamu'alaikum shbt FB yg d kasihi. Moga hari ini menjajnjikan yg terbaik. Tahniah kpd semua yg lulus PMR dgn cemerlang. Kena bersyukur n perbaiki diri. Jgn berpuashati, bangga n lupa diri. Takut2 kecewa tunggu di depan. Yg kurang cemerlang: syukur yg Allah beri ingatan awal agar u segera insaf; betulkan semua kesilapan diri-- kurang solat n doa, ingkar pesan ibubapa, benci guru2, benci kwn n enggan bantu kwn, hati yg KOTOR menyebabkan sukar utk faham n ingat; malas n lemah smgt, study last minute, salah teknik belajar, tak ada study group, dsbnya. Moga insaf n berubah secara bersepadu n move forward. Wassalam.
p/s: sarah! kita dh buat yg terbaekk! tahniah kat hg for getting 9a! syg hang! <3 :)

foxyform.com