welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
=='
assalamualaikum and hi! :)


serius aku dh ketaq pikiaq pasai RESULT PMR....bila yg btoi2 nk kuaq ni!!!tension aku..sat 16 dis..sat 23,,sat 24,, sat 25...aishhh...kementerian pon bila nk umum tarikh rasmi ni??taw dakk aku dh ketaqqqq!!! amattttttttt ketaqqqqqqqq!!!aku hope aku dpt 5a ke ats.. plizz YA ALLAH.. kasi aku dpt 5a ke ats..kalo aku dapat 4a ke bwh aku  kne buang skola!!*gile pnye peraturan kan*aku x nk target tinggi2...kang x dpt berkecai plus remuk hati kot!! padah nant..sume mata pljran yg aku amik,,
1>bm
2>bi
3>ba
4>geo
5>sj
6>sc
7> math
8>perdagangan
9>pi
abang aku pon mesti excited jgk nk taw result aku sbb apaaaaaa sbb dia dapat 8A 1B!!kalo ak x potong or bg sma taraf nan dia..kompem ak kna kutuk!!! malu doe!! x mauu mcm tu! sob sob...aku pon harap aku dapat result mcm hang abang..aku nk bg mama bangga! mama always proud with u now n before..sbb apa?sbb hang dpt 8A 1B n now hang slalu dpt 4 FLAT ! siyez aku jeles! mcm mna hang boleh pandai pada aku ni?? hahaha,,,, btw aku bangga dpt abang mcm hang! thanks jgk sbb slalu kasi support kat aku this year! syg hang sangat2!! :)
suka perasan hensem mamat ni a.k.a my brother :P

p/s:hampa tolong doakan kejayaan aku ye! ^^,

foxyform.com