welcome to my cutie bloggie. :)
Schaa AL Hassan






blogskinby:SchaaAlHassan
editby: SYASYA
5 more days ~
assalamualaikum and hi people,,,

5 more days!!! oh no!!! :(

PMR RESULT!!!!!! PLEASE BE NICE TO ME!! PLEASE!! :')
i hope my result like this :')
perbualan antara aku dan mama~
seminggu yg lepas:
aku: mama,result keluar 22 ni..
mama:oo..ok nant mama amik cuti..
aku: emm .. mama x yh ikot asya msa nk amik result tu lahh..=.=
mama: awat pulak? mama mesti ikot asya.. mama nk taw result asya cm na..
aku:ok laaa .. dh mama nk ikot .. ikot la.. (mke muncung dh) tapi annnn... mama duduk kat luar skolah je la eh?..msa asya amik result tu mama x yh ikot..(idea gelong kan) kalo asya x kuaq dr skolah tu mkna nya result asya x bpe ok la..so mama blek la dulu,,biar laa asya membawa diri dulu(ayt psrh x ingt)
mama: ada pulak mcm tu?? bukan dulu asya kata kat mama suma dh tersurat ke? (perli nmpk mama aku ni)
aku: ye la2 apa2 ja laa..sob sob... (terus berlalu ke bilik smbil buat mke ksian) hehe..

perbualan antara aku dan mama~
dua tiga hari ni..
mama: adik, x takut ke ag bpe ari nk kuaq result ni?
aku: maaaaaaa....x mo la kata mcm tu...
mama: ooo...asya x risau nohh..hepi je men fb sume..
aku: mamaaaaaa....(aku speechless sbb aku mmg ketaq so ak men la fb sume hehe,..)
conclusion nyaa...stiap kali kalo mama aku nmpk mka aku mesti punya solan yg sma dia akn tnya... asya x takut ka ? x pon .. asya ingt asya bley dpt bpa A ? perghh aku mmg hafal dh solan2 mama ku yg tersyg...
mama do u know! your lovely daughter ni mmg dh KETAQQQQQQQ sngt nk amik result tuu..T.T
hmm...aku just harap apa2 pon result yang aku terima.. aku nk mama, abg n kwn2 aku sntiasa support aku..i need their support! love you all.. :)


nota kaki: aku ada lagi 2 novel yg x bca sbb x dak mood! ketaq pasai result,,sob sob = ='
btw kepada suma badge 96's good luck for result! jom doa sket..
>>> YA ALLAH.. ENGKAU BERIKANLAH KEJAYAAN KEPADA KAMI SEMUA..KAMI INGIN IBU BAPA KAMI BANGGA DENGAN KEJAYAAN KAMI..ENGKAU MAKBULKANLAH DOA KAMI YA ALLAH.. AMIN ^_____^

foxyform.com